JOM KITA KAWAN....

Friday, 26 February 2010

LAMPU PAGAR

Emmm...ini pulak rumah my friend Razlan di Country Homes. Sengaja saya minta dia hantarkan gambar lampu pagar ...kotlah boleh berkongsi idea..

Razlan ni memanglah kalau bab2 mengemas rumah huh..ngalahkan pompuan..kreatif pulak tu..saya suka berkongsi idea dengan mamat ni..dia memang best lah!

"Ko tengok betul2.. Jie ..dan ko jangan lupa gunakan lampu yang betul kat garden..bargu menarik!" Beriya2 dia nasihatkan saya .Hee...heee..tanah ada secoit..kat depan rumah ada hati nak buat garden..

Hiasan dalamannya pun tak kurang menarik...tauuu..!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...